رفتن به محتوای اصلی
مشاوره رایگان 07633118
نرم افزار تشخیص مسمویت غذایی ،نرم افزاری  مانع از مسمومیت و مرگ هزاران انسان 

نرم افزار تشخیص مسمویت غذایی ،نرم افزاری  مانع از مسمومیت و مرگ هزاران انسان 

نرم افزار تشخیص مسمویت غذایی ،نرم افزاری که پزشکان امیدوارند مانع از مسمومیت هایی همچون باکتریهای اناشناس و مرگ هزاران انسان در دنیا شود

برای اینکه از بروز مسمومیت غذایی جلوگیری کنید باید بتوانید میکروب های موجود در مواد غذایی را شناسایی کنید.

برای تسریع در این امر یک نرم افزار هوشمند می تواند به شما این امکان را بدهد که از ابتلا به مسمومیت غذایی پیشگیری کنید.

در این مقاله در خصوص پیشگیری از ابتلا به مسمومیت غذایی با نرم افزار هوشمند اطلاعاتی را آماده کرده ایم. با ما همراه شوید.

کارشناسان به تازگی یک نرم افزار قابل استفاده برروی تلفن همراه هوشمند به همراه یک دستگاه جانبی به قیمت ۳۰ دلار ابداع کرده اند

که می‌تواند عوامل بیماری زا در مواد غذایی مانند باکتری و میکروب‌ها را شناسایی کند.

نرم افزار تشخیص مسمویت غذایی منحصر به فرد به وسیله دانشمندان دانشگاه ماساچوست آمرست (the University of Massachusetts Amherst) تولید شده است

نرم افزار تشخیص مسمویت غذایی می‌تواند به آشکار سازی باکتری‌های مواد غذایی درهمه جا بپردازد.

این نرم افزار از قدرت گرافیکی بالایی برخوردار است

کاربر با قرار دادن دستگاه تشخیصی در مقدار کمی از نمونه خوراکی و اتصال آن به دوربین تلفن همراه هوشمند خودمی‌تواند مانند یک دانشمند برروی صفحه نمایش تلفن در ابعاد میکروسکوپی به مشاهده خوراکی‌ها بپردازد.

کارشناسان امیدوار هستند با استفاده از این وسیله مانع از مسمومیت و مرگ هزاران انسان در سراسر جهان شوند

این وسیله حتی در خانه‌ها و رستوران‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

ازجمله باکتری‌هایی که به وسیله این دستگاه قابل شناسایی است می‌توان «ای‌کولای» و «سالمونلا» را نام برد

که با استفاده از روش‌های سنتی کنونی شناسایی وجود آن‌ها درمواد غذایی دو روز به طول می‌انجامد.

اما با استفاده ازاین روش جدید تنها درعرض چند دقیقه باکتری‌ها شناسایی می‌شوند.

در وسیله جانبی همراه نرم افزار یک تراشه شیمیایی وجود دارد که قادر به شناسایی کوچکترین مقدار از باکتری درخوراکی‌ها است.

این نرم افزار هنوز نیاز به توسعه دارد، زیرا قادر به جداسازی باکتری‌های مفید ومضر نیست و تمامی آن‌ها را نشان می‌دهد.

اما کارشناسان امیدوار هستند درآینده بتوانند باکتری‌های بی ضرر، مفید و مضر برای بدن را با استفاده از این نوآوری تفکیک کنند.

افزون بر استفاده در آشپزخانه‌ها، رستوران و غذاخوری‌ها از این وسیله می‌توان برای بررسی میزان باکتری ها پس از وقوع بلایای طبیعی، چون سیل و زلزله و افزایش ایمنی نجات یافتگان استفاده کرد. 

پاسخی بگذارید

برگشت به بالا